Wednesday, 2024-04-17, 2:29 AM
Welcome Guest | RSS
Main | Registration | Login
Login form
Site friends
Statistics
Our poll
Rate my site
Total of answers: 21
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » tutorials » photoshop bible » [-Airbrushed Graphics
[-Airbrushed Graphics
virtualcartunerDate: Sunday, 2008-09-07, 1:40 PM | Message # 1
Admin
Group: Administrators
Messages: 3
Reputation: 0
Status: Offline
Το πρώτο βήμα, φυσικά, είναι να φορτωθεί επάνω το αυτοκίνητο επιθυμείτε να προσθέσετε. Το όπλο της επιλογής για αυτό το σεμινάριο είναι ένα infinity G35.

www.google.gr και την αναζήτηση εικόνας της μεγάλης εικόνας οποιος δήποτε θέλετε να προσθεσετε στο αυτοκινήτο σας.
Είναι καλύτερο εάν είναι μια εικόνα κινούμενων σχεδίων ή κάτι σύμφωνα με εκείνες τις γραμμές, ψάξτε κάτι σαν: Κορίτσια Anime (προσέξτε το πορνογραφικό!), Δράκοι, φαντασία, ιαπωνικά σύμβολα κ.λπ. Έχετε ακόμη και ένα άλλο αυτοκίνητο στην πλευρά. οποιου δήποτε αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε, εξασφαλίστε ότι δεν είναι τίποτα κολλώδες!
Πήγα ενάντια στις συμβουλές μου… και βρήκα έναν άγγελο lovely* anime…

πατιστε Ctrl+T να διαστρέψει και να αλλάξει τη μορφή από το για να ταιριάξει με το αυτοκίνητο. Μόλις ειστε ευχαριστημένος πατιστε enter key!
Σε αυτήν την περίπτωση, έχω το κτύπημα αυτό (έτσι ώστε να είναι στην ίδια κατεύθυνση του αυτοκινήτου) και το γύρισα ελαφρώς αντίθετο προς την φορά των δεικτών του ρολογιού.

ΟΚ. πατηστε το layers box (χαμηλα δεξια της οθόνης). Εντάξει, πηγαίνετε κάτω από τον κατάλογο και επιλεξτε οι ίδιοι το ύφος στρώματος που προτιμάτε. (λέει κανονικό στο παράδειγμα στο αριστερό). Σε αυτήν την περίπτωση, επέλεξα το «γραμμικό έγκαυμα», αλλά όπως αναφέρεται, αυτό εξαρτατε από την προσωπική προτίμησή σας, το χρώμα του αυτοκινήτου και η εικόνα που προσθέτετε!
Αυτές οι μορφές στρώματος το βοηθούν για να συνδυάσουν μέσα με το αμάξωμα καλύτερα και να αφαιρέσουν οποιεσδήποτε μεγάλες άσπρες ή μαύρες μερίδες.
Εάν έχετε το πρόβλημα αφαιρώντας όλα τα χρώματα, χρησιμοποιήστε το εργαλείο λάσων και πατηστε delete key για να αφαιρέσετε τα κομμάτια που δεν απαιτούνται. Το εργαλείο γομών είναι επίσης ένα δροσερό κομμάτι της εξάρτησης. Χρήσημοπιειστε αυτό για να συνδυάσει το «βούρτσισμα paintwork, ή μια άλλη εικόνα.
Ενώ είστε σε αυτό το κιβώτιο, χαμηλόστε τη αδιαφάνεια σε περίπου 80%.

Πρέπει να μιαζει όπως αυτό.
Τώρα πρέπει να αφαιρέσετε τα κομμάτια που επικαλύπτουν τις λαβές πορτών κ.λπ…. Αυτό γίνεται με το εργαλείο λάσων και delete key!
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη γόμα (στο κατάλληλο μέγεθος) στις περιοχές που θέλετε να συνδυάσετε έξω….

....και αϋτο ηταν τελιωσατε...

 
Forum » tutorials » photoshop bible » [-Airbrushed Graphics
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024Free website builderuCoz